Innovatie

Eigen Opleiding

Bij ons bedrijf willen wij onszelf steeds verbeteren. Daar werken we actief aan, bijvoorbeeld door ons personeel voortdurend bij te scholen. We bieden onze mensen in de werkplaats en de paskamer cursussen op maat aan, zoals tekenen, modelleren, leesten maken, CAD-CAM-tekenen en echo’s maken.

We hebben hiervoor het Voetcentraal Opleidings Centrum (VOC) opgezet. Voor onze trainingen huren we regelmatig gespecialiseerde trainers in. Doordat we samenwerken, is er meer mogelijk.

Voor jonge medewerkers is er het Voetcentraal Young Professionals-project. Jonge, net afgestudeerde Hbo’ers doen met elkaar projecten, onder leiding van een professional. Dat zijn altijd projecten gericht op innovatie, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering. Op deze manier maken wij het voor jonge schoentechnici aantrekkelijk om bij ons te werken. Tegelijkertijd bouwen wij unieke expertise op in ons bedrijf. En dat komt de kwaliteit van onze producten en diensten ten goede.

Efficiënt en Zorgvuldig

Wie efficiënt werkt, bespaart tijd en geld. Dat is wat we doen bij Graas Orthopedische Schoentechniek. We zorgen voor een zorgvuldige diagnose. Op basis daarvan kiezen we het best passende hulpmiddel voor u. Daarbij kiezen we voor de variant met de gunstigste prijs en de laagste levertijd. Zodat u snel weer mobiel bent. Soms is een loophulpmiddel niet eens nodig, maar bent u al gebaat bij een behandeling bij een goede pedicure.

Medische Expertise

We hebben de beschikking over hoogwaardige medische expertise. Regelmatig houden we multidisciplinaire spreekuren, waar ook chirurgen, orthopeden en reumatologen aan deelnemen.

Werken en Leren
Graas Company is een erkend leerbedrijf. We zijn nauw betrokken bij het opleiden van medewerkers in de orthopedische schoentechniek. De samenwerking met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en de Fontys Hogeschool verloopt bijzonder succesvol. Wij willen dat vakmanschap en zorgverlening ook in de toekomst optimaal functioneren. Bent u geïnteresseerd in een opleiding, stage- of werkplek? Neem vrijblijvend contact op!