Verbandschoen

VERBANDSCHOEN

Een operatie of een wond aan uw voet is erg vervelend. Toch is het belangrijk dat u snel weer kan gaan bewegen. Beweging bevordert namelijk het herstelproces en uw zelfredzaamheid neemt direct weer toe. Het dragen van tijdelijke zwachtels of verband  heeft soms tot gevolg dat uw normale schoenen niet passen. Verbandschoenen zijn dan goede oplossingen.

Verbandschoenen zijn gemaakt van zacht vilt en zijn extra ruim. Hierdoor kunt u ze dragen over de verbonden voeten en zwachtels heen. Het aan – en uittrekken gaat bijzonder eenvoudig met een klittenband sluiting. De schoenen geven minder druk op uw voeten waardoor wonden beter kunnen genezen. Soms is een ontlastend voetbed in de verbandschoen noodzakelijk om de druk onder uw voet beter te verdelen. Ook daarvoor is voldoende ruimte in de verbandschoen. 

Confectie verbandschoenen worden doorgaans geheel vergoed. Soms is er echter een bijbetaling noodzakelijk. Deze regels kunnen bij iedere zorgverzekeraar anders zijn. Informeer bij ons of bij uw zorgverzekeraar naar de specifieke voorwaarden. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

LEVERTIJD

Confectie verbandschoenen hebben veelal op voorraad, mocht het gewenst model, of de maat er niet zijn kunnen we dit binnen enkele dagen regelen. U wilt immers zo snel mogelijk weer comfortabel bewegen. Indien er ook een voetbed nodig is, leveren we binnen één tot twee weken

GARANTIE

Garantie geeft een goed gevoel. Bovendien hebt u er recht op. Zo krijgt u drie maanden garantie op de pasvorm van uw schoenen. Voor het materiaal geldt een garantietermijn van zes maanden. Normale slijtage en onzorgvuldig gebruik of ernstige veranderingen aan uw voeten vallen buiten deze garantie.

 U bent welkom als u er iets mis is met uw verbandschoenen. Wij zijn altijd bereid om een oplossing te zoeken. Ook al is de garantietermijn inmiddels verstreken.