Over Graas

Al meer dan 30 jaar orthopedische maatwerk voor uw mobiliteit

Graas Company biedt een breed scala aan producten en diensten om uw mobiliteit te vergroten. Van een goed schoenadvies aangevuld tot steunzool. Van een behandeling door onze medisch pedicure tot een hakverhoging. Ook kunnen we uw eigen schoenen aanpassen of speciale schoenen leveren. Is er bijzonder maatwerk nodig dan leveren wij volledig op maat gemaakte schoenen, ortheses en protheses.

Omdat we het continue up-to-date houden van onze orthopedische kennis meer dan belangrijk vinden, zijn we de enige vakgroep die multi-disciplinaire spreekuren draaien met het ziekenhuis. Daarmee kunnen we kwaliteit van zorg leveren waar u op kunt rekenen. We werken samen met de St. Maartenskliniek en het St. Antoniusziekenhuis.

Hardlopen

Missie en visie

Voor iedereen, jong en oud, is het belangrijk om zonder klachten te kunnen wandelen, werken, sporten of spelen. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Met onze jarenlange kennis en kunde gaan we praktisch en persoonlijk te werk om u weer lekker te laten lopen. Uw probleem is onze uitdaging; de oplossing ons doel!

Graas team

Ons team

Met ons kleine, maar zeer gedreven team staan we klaar om van uw vraagstuk ons vraagstuk te maken. Ieder met zijn eigen specialisme, maar altijd met een persoonlijke aanpak. Juist dat maakt ons zo sterk. Op onze locatie in Woerden staan de deuren altijd wagenwijd voor u open!

Ontmoet team Graas »

orthopedische werkplaats

Werken bij Graas

Een dag bij Graas is nooit hetzelfde. Daarnaast geloven we niet in een vast takenpakket. Bij Graas doe je waar je goed in bent én wat je leuk vindt. Op onze locatie in Woerden beschikken we over een eigen werkplaats en paskamer om klanten te ontvangen. Kom jij ons team versterken in deze bruisende en creatieve omgeving?

Bekijk onze vacatures »

Waarom Graas Company

De graas werkmethode

Dat u uw verhaal bij ons kwijt kunt; dat vinden we vooral belangrijk. Daarna volgen de praktische zaken: we doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw klachten en bespreken de oplossingsmogelijkheden. Zo komen we tot een voorstel dat geheel bij u past.

Om u goed te kunnen helpen, plannen wij bewust tijd voor u in en behandelen daarom alleen op afspraak.

SEMH logo

Gaan voor kwaliteitszorg

Wij hechten bij Graas Company sterk aan kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH). We zijn enorm trots dat Graas ieder jaar opnieuw de titel ‘Erkend bedrijf’ van SEMH krijgt. Zo bent u bij ons verzekerd van de beste zorg. Bovendien heeft iedere erkende orthopedisch schoentechnicus een aansprakelijkheidsverzekering.

NVOS logo

Onderdeel branchevereniging

Graas is onderdeel van NVOS-Orthobanda, de branchevereniging voor orthopedische hulpmiddelen. De branchevereniging behartigt de belangen van zorgondernemers in orthopedische hulpmiddelen en zorgt ervoor dat orthopedische hulp betaalbaar en toegankelijk blijft voor iedereen die deze zorg nodig heeft.

Maak een afspraak

Wilt u één van onze schoenvoorzieningen aanvragen of meer weten over de soorten schoenoplossingen, maak dan snel een afspraak op onze locatie in Woerden. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.