Schoenen

Van orthopedische schoenen tot aanpassingen aan uw eigen schoenen

Het gaat om uw voeten. Dan is alleen de beste oplossing om weer lekker te lopen goed genoeg. Dat is iedere dag ons uitgangspunt bij Graas. Met ons brede aanbod schoenvoorzieningen bieden we een oplossing voor bijvoorbeeld reumaklachten of diabetische voeten. Al onze schoenen maken wij zelf uit vanuit onze werkplaats in Woerden. Ook aanpassingen aan schoenen worden hier gedaan door onze specialisten.

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen maken we volledig op maat  voor u. Dit doen we in onze werkplaats, geheel afgestemd op de specifieke maat en behoefte van uw voeten. Wij maken schoenen waarmee u weer goed kunt lopen, ondanks uw voetproblemen, én die er ook mooi uitzien. Graag ontwikkelen we met u de perfecte schoen.

orthopedische schoen stikken
orthopedische schoen

Semi-orthopedische schoenen

De semi-orthopedische schoenen die Graas zelf voor u maakt zijn bijna niet te onderscheiden van ‘normale’ confectieschoenen. De buitenkant is bijna hetzelfde, maar de schoenen bieden u veel meer ruimte. Zo zijn ze geschikt voor steunzolen en orthopedische aanpassingen. We maken deze schoenen geheel op uw maten. Zo heeft u comfort naar uw wens én een mooie schoen. 

Voorlopig-orthopedische schoenen

Als uw voeten nog niet ‘klaar’ zijn voor definitieve orthopedische schoenen, zijn tijdelijke maatschoenen een oplossing. Dit wordt vaak gedaan na een operatie of bij ernstige voetwonden. In deze schoen worden alle orthopedische voorzieningen aangebracht die noodzakelijk zijn voor uw specifieke situatie. Door de snelle productie van de VLOS kan uw revalidatie snel beginnen.

orthopedische schoen fabriceren

Aanpassingen aan confectieschoenen

Een op maat gemaakte schoen is niet altijd nodig om een voet- of loopprobleem te verhelpen. In sommige gevallen kunnen we uw eigen schoenen, ook wel confectieschoenen genoemd, aanpassen. Voor extra voetcomfort kunnen we de aanpassingen aan uw eigen schoenen combineren met een steunzool. Het voordeel van deze service: u kunt uw eigen schoenen kopen én weer prettig lopen.

Verbandschoenen

Graas biedt verbandschoenen aan, welke u kunt gebruiken na een operatie aan uw voet of bij een ernstige voetwond. Vaak passen uw eigen schoenen dan niet meer. De verbandschoenen, gemaakt van vilt, geven uw voeten extra ruimte, zodat u ze kunt dragen over een verbonden voet of zwachtel. Doordat er minder druk op uw voeten staat, kunnen uw voeten beter genezen en kunt u toch lopen. Dit is enorm belangrijk voor uw herstelproces.

verbandschoen

Werkschoenen

Heeft u voor uw werk bepaalde werk- of veiligheidsschoenen nodig, maar heeft u ook specifieke voetproblemen waarmee rekening gehouden moet worden? Graas biedt een breed scala werkschoenen aan als u al orthopedische of semi-orthopedische schoenen heeft of steunzolen draagt. Wij produceren eigen werkschoenen die voldoen aan de eisen van dit speciale schoeisel én de eisen van het CE-keurmerk.

Maak een afspraak

Wilt u één van onze schoenvoorzieningen aanvragen of meer weten over de soorten schoenoplossingen, vul het bijgaande formulier zoveel mogelijk in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag af te stemmen.