Orthopedische schoenen

Volledig op maat voor u: orthopedische schoenen

Weer goed lopen met aangepaste schoenen

Orthopedische schoenen zijn volledig met de hand gemaakte schoenen; geheel afgestemd naar de specifieke maat en behoefte van uw voeten. Wij maken schoenen waarmee u weer goed kunt lopen, ondanks uw voetproblemen. Onze schoenen zijn niet groot of zwaar en amper te onderscheiden van ‘normale’ schoenen. Of het nu gaat om een paar lekkere wandelschoenen, hippe sneakers of klassieke brogues: met onze technieken maken we exemplaren die goed lopen én er mooi uitzien.

Graag ontwikkelen wij met u de perfecte schoen. Wij willen namelijk dat u meer dan tevreden de deur uitloopt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak op onze locatie in Woerden met onze specialisten.

orthopedische schoen stikken
orthopedische schoen

Orthopedische schoenen: het proces van A tot Z

Bij Graas maken we orthopedische schoenen geheel in huis op maat voor u. Zo kunnen we u een totaaloplossing bieden. Zo gaan we te werk:

1U heeft problemen met lopen of een voetprobleem.

2De specialist of huisarts verwijst u door.

3Eerste afspraak: We analyseren uw probleem, onderzoeken uw voeten en kijken hoe u loopt. Samen stellen we het doel vast. We doen metingen en maken voetafdrukken. Tot slot kiest u het gewenste model in de juiste kleur.

4Tweede afspraak: U past een proefschoen en kiest een kleur en model uit uit ons assortiment.

5Het productieproces voor uw schoenen start.

6Derde afspraak: Uw schoenen zijn klaar. U komt deze ophalen.

7Controleafspraak: We bespreken of uw doel is bereikt.

Wilt u alles weten over onze orthopedische schoenen, zoals hoe het zit met de verzekering, het gebruik van de schoenen en garantie? Lees onze leaflet!

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten voor orthopedische schoenen, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag af te stemmen.

Meer services