Garantie en klachten

Alle praktische zaken op een rijtje

Altijd recht op garantie

Op alle producten of diensten die u bij ons afneemt, heeft u recht op garantie. Dat geeft wel zo’n fijn en veilig gevoel. De garantievoorwaarden verschillen per product. Benieuwd naar de precieze garantie voor uw schoen of aanpassing? Bekijk voor het product of de dienst de bijbehorende pagina op onze website.

Normale slijtage en onzorgvuldig gebruik of ernstige veranderingen aan uw voeten, armen of benen vallen buiten de garantie die wij bieden.

Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op!

orthopedische onderzoek analyse

Een vraag of klacht indienen

Is er iets mis met uw schoen of aanpassing, maar is de garantietermijn verstreken? Of heeft u een andere klacht of vraag over één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Ook als de garantietermijn is verstreken.


We gaan er niet van uit, maar mocht u er met ons echt niet uitkomen, dan kunt u aanspraak doen op de klachtenregeling van de Klachtencommissie Orthopedische en Medische Hulpmiddelen. De commissie keurt uw aanvraag, waarbij de commissie eerst nagaat of wij samen met u er alles aan hebben gedaan om de klacht of vraag op te lossen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over garantie of heeft u een klacht, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.