Werkwijze

We nemen alle tijd voor u

De juiste oplossing vinden

Daar gaan we altijd voor met onze orthopedische kennis en ervaring. Dit doen we door goed te luisteren naar uw verhaal en door middel van uitgebreid onderzoek te bepalen hoe we ervoor kunnen zorgen dat u weer goed kunt bewegen. Een paar orthopedische schoenen of aanpassingen aan uw eigen schoenen? Of bent u al geholpen met een steunzool? Om u goed te kunnen helpen, plannen we bewust tijd voor u in en behandelen daarom alleen op afspraak.

orthopedische onderzoek analyse
orthopedische onderzoek analyse

Eigen spreekkamer en werkplaats

Op onze locatie in Woerden ontvangen we u graag in onze spreekkamer. Hier wordt u altijd geholpen door een gediplomeerd orthopedisch schoentechnoloog. Hier zullen we een uitgebreid onderzoek doen naar uw klacht met de meest digitale meetapparatuur. Hiermee kunnen we gedetailleerde gangbeeldanalyses maken. Aan de hand van de intake en de analyse uit het onderzoek bepalen we met welk hulpmiddel u bent geholpen.

Alle producten maken wij zelf in onze werkplaats. Onze orthopedisch schoentechnoloog draagt zelf, of in nauwe samenwerking van een gespecialiseerd schoentechnicus, zorg voor de levering van een product wat precies aansluit bij uw vraag. Zo leveren we alleen maatwerk.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.