Verbandschoenen

Ook na uw operatie blijven lopen

Graas helpt u graag aan verbandschoenen

Na een operatie of bij een (ernstige) voetwond is het belangrijk dat u blijft bewegen. Dit is goed voor het herstel, maar ook fijn voor uw zelfredzaamheid. Door tijdelijke zwachtels of verband passen uw eigen schoenen vaak niet. Verbandschoenen, welke geheel van zacht vilt met extra ruimte zijn gemaakt, zijn hiervoor een goede oplossing. Deze schoenen geven daarnaast minder druk, waardoor uw voeten sneller kunnen herstellen. Als het nodig is, kunnen we ook een ontlastend voetbed aanbrengen in de schoenen.

Graag helpen we u aan verbandschoenen. Maak een afspraak op onze locatie in Woerden met onze specialisten.

Graas orthopedische mal maken
orthopedische onderzoek analyse

De praktische zaken op een rijtje

Bij Graas hebben we de meeste confectie verbandschoenen op voorraad. Mocht het gewenste model of uw maat niet voorradig zijn, dan kunnen we dit binnen enkele dagen voor u regelen. Als een voetbed ook nodig is, is de levertijd één tot twee weken.

Verbandschoenen worden doorgaans geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Soms is een bijbetaling wel nodig. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Daarnaast krijgt u van Graas drie maanden garantie op de pasvorm en zes maanden garantie op het materiaal. Normale slijtage en onzorgvuldig gebruik of ernstige veranderingen aan uw voeten vallen buiten deze garantie. Als u vragen of klachten heeft over de vergoeding of de schoenen, helpen we u daar natuurlijk graag mee verder.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten voor verbandschoenen, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.
Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag af te stemmen.