Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen speciaal voor u

Comfort én een mooie schoen

“Ik zie eigenlijk geen verschil tussen semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen.” We horen deze opmerking steeds vaker en het klopt. Semi-orthopedische schoenen zien er aan de buitenkant bijna hetzelfde uit, maar bieden meer ruimte voor steunzolen én zijn geschikt voor orthopedische aanpassingen. Deze schoenen zijn in diverse breedtematen te maken, veel breder dan confectieschoenen, en er kan plaatselijk specifieke ruimte aangebracht worden. Zo heeft u comfort én een mooie schoen. U heeft altijd ruime keuze, van klassiek tot sportief. Een greep uit ons assortiment bekijkt u hier.

Semi-orthopedische schoenen worden individueel op uw maten gemaakt. Zo kunnen wij altijd de gewenste oplossing bieden. Wij willen namelijk dat u meer dan tevreden de deur uitloopt. Maak een afspraak op onze locatie in Woerden met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

orthopedische onderzoek analyse

Semi-orthopedische schoenen: het proces van A tot Z

Bij Graas maken we semi-orthopedische schoenen geheel in huis op maat voor u. Zo kunnen we u een totaaloplossing bieden. Zo gaan we te werk:

1 U heeft problemen met lopen of een voetprobleem.

2 De specialist of huisarts verwijst u door.

3 Eerste afspraak: We analyseren uw probleem, onderzoeken uw voeten en kijken hoe u loopt. Samen stellen we het doel vast. We doen metingen en maken voetafdrukken. Tot slot kiest u het gewenste model in de juiste kleur uit ons assortiment. Het productieproces voor uw schoenen start.

4 Tweede afspraak: Uw schoenen zijn klaar. U komt deze ophalen.

5 Controleafspraak: We bespreken of uw doel is bereikt.

Wilt u alles weten over onze orthopedische schoenen, zoals hoe het zit met de verzekering, het gebruik van de schoenen en garantie? Lees onze leaflet!

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten voor semi-orthopedische schoenen, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag af te stemmen.

Meer services