Voorlopig orthopedische schoenen

Goed revalideren met VLOS

Geheel op maat voorlopig orthopedische schoenen

Na een operatie of bij een (ernstige) wond aan uw voet, is het erg belangrijk dat u snel weer kunt gaan bewegen. Dit bevordert uw herstelproces en het is daarnaast erg belangrijk voor uw zelfredzaamheid. (V)oor(l)opig (O)rthopedische (S)choenen (VLOS) zijn geschikt als uw voeten nog niet klaar zijn voor definitieve orthopedische schoenen. Deze schoenen maken we geheel op maat, met daarin alle orthopedische voorzieningen die noodzakelijk zijn voor uw specifieke situatie.

verbandschoen
orthopedische onderzoek analyse

Maak een afspraak voor uw eigen VLOS

Onze orthopedisch schoentechnicus maakt VLOS geheel op maat – voor uw specifieke situatie. De schoenen worden gemaakt van vilt, zodat de schoenen goed passen en niet te strak zitten. Tijdens de eerste afspraak meten we uw voeten op en bepalen we wat noodzakelijk is. Daarna kunnen we uw schoenen binnen 10 werkdagen maken, zodat u kunt beginnen met uw revalidatie.

De voorlopig orthopedische schoenen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Er geldt altijd een wettelijk verplichte eigen bijdrage.

U krijgt drie maanden garantie op de pasvorm van uw schoenen en zes maanden op het materiaal. Normale slijtage en onzorgvuldig gebruik of ernstige veranderingen aan uw voeten vallen buiten deze garantie. Desondanks bent u altijd welkom als er iets mis is met uw schoenen. We zoeken graag samen met u naar een oplossing, ook als de garantietermijn is verstreken.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten voor voorlopig orthopedische schoenen, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Wij nemen telefonisch contact met u op om uw aanvraag af te stemmen.

Meer services